Kocaeli Büyükşehir Belediyesi

• * Doldurulması Zorunlu Alanlar
  • 19 Eylül 2014 Cuma

halil diyor ki:

ekim ayı geldi ama hala bu yılın programını eklemediniz. editör mü uyuyor, yoksa tiyatro mu program yapmadı?
  • 14 Eylül 2014 Pazar

Özkan ÖZDEMİR diyor ki:

Eminim internetten bilet satmak istiyor olsa idiniz, bunu çok kısa sürede yapardınız. Kim bilir neden yapmıyorsunuz.
  • 02 Eylül 2014 Salı

Serpil Uslu diyor ki:

Ne olur ama ne olur, artık internetten bilet alma imkanımız olsun. Şehirdışından geliyoruz ve bilet rezerve süresine yetişemiyoruz. LÜTFEN ARTIK İNTERNETTEN BLET ALABİLELİM.
  • 16 Haziran 2014 Pazartesi

krkynelif diyor ki:

Haziran aynda oyun olmuor mu:(((
  • 05 Nisan 2014 Cumartesi

yusuf can diyor ki:

GEBZE OSMAN HAMDİ BEY KÜLTÜR MERKEZİNE 4 NİSAN CUMARTESİ NEDEN TİYATRO YOKKKKK
  • 23 Mart 2014 Pazar

CarpeDiem diyor ki:

Çağdaş,modern, yenilikçi tiyatro anlayışından uzak, yerel bir tiyatro görüntüsüne sahip, uluslararası vizyon ve misyondan uzak, var olan oyunların neden sahnelendiği bilinmeyen, kuruluş ilkesi ve felsefesine ihanet etmiş bir tiyatro oldu Kocaeli Şehir Tiyatrosu... Geçtiğimiz sezon yaşanan skandal ayrı bir konu... Bir yönetmenin oyununu gasp etmek, yönetmenin ismini silip oyuncuyu yönetmen göstermek, çevirmene ve uyarlama çalışması yapana yasal telif ödemesini yapmamak ve her şeyden öte proje sahibi ile sözleşme yapılmadan bir oyunu sahnelemek emek hırsızlığının bir göstergesidir. Niteliği ve niceliği açısından artık kayda değer bir tiyatrodan bahsetmek pek de mümkün değil...
  • 21 Şubat 2014 Cuma

ayşen böyükbaş diyor ki:

gölcük için daha fazla tiyatro istiyoruz
  • 17 Ocak 2014 Cuma

naile soyaslan diyor ki:

kocaeli tiyatrosu'nu seven ve ciddi bir şekilde takip eden bir izleyici olarak bu sezon kocaeli tiyatrosundan şikayetçiyim!nedeniyse yeni sezon başladığından beri sadece 1 tane yeni oyun var (canlı maymun lokantası) her sezon dinamik bir şekilde başlayan tiyatro malesef bu sezon yerlerde bunun nedenini öğrenebilir miyim? tiyatro yok edilmeye mi çalışılıyor? kocaeli tiyatrosu oyuncuları çok değerli ve dinamik neden bu oyuncular yeni oyunlarla karşımıza çıkmıyor? sezon başından beri broşürde bolcana çocuk oyunları mevcut bence bu üzücü ve başarısız bir durum!bu başarızlığın nedeni genel sanat yayın yönetmeni mi? çünkü değişen tek şey o!
  • 16 Kasım 2013 Cumartesi

Okan AĞIRKAYA diyor ki:

Gerekli bütçe belediye tarafından sağlanıp, sezon boyunca oynanan yeni oyun sayıları kesinlikle arttırılmalı.
  • 07 Kasım 2013 Perşembe

Yasin SOYALAN diyor ki:

Merhaba, 2013-2014 sezonunun oyunları ne zaman yayınlanacak ?
  • 20 Ekim 2013 Pazar

Şahin diyor ki:

Oyunlarla ilgili yazan, yöneten, oyuncular vs. bilgilerini de yayınlarsınız sevinirim.
  • 16 Ekim 2013 Çarşamba

mehmet özer diyor ki:

belediyemize çok teşekkürler keşke her hafta yeni oyunlar gelse haftada 4 yeni oyuna gidebilsek sezon boyunca
back on top