29. geleneksel kent bayramlaşmasında buluşalım

Tarih: 15 Haziran, 2018
a a a
Konferans 15 Haziran, 2018

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi’nin düzenleyeceği 29. geleneksel kent bayramlaşması, Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan 15 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek. Kocaelililer, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde saat 14.00’da düzenlenecek Kent Bayramlaşmasında bir araya gelecek.

KENTİN DİNAMİKLERİ BİRARAYA GELECEK
Kocaeli protokolü ile kentin dinamiklerini bir araya getiren Kent Bayramlaşması, bu yıl Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan 15 Haziran Cuma günü saat 14.00’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak. Programda Büyükşehir tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulacak.