118 SEKA`lı işe başladı

SEKA`nın çekirdek kadrosunda yer alan işçilerde Büyükşehir Belediyesi`ne İşbaşı yaptı

SEKA`nın kapatılmasından sonra İzmit İşletmesi`nde görev yapan 118 SEKA`lı Büyükşehir Belediyesi`nde işe başladı. 14 mayıs tarihi ile SEKA`daki işleri biten işçi personel Büyükşehir Belediyesi ile sözleşme imzalayarak 15 mayıs itibariye işbaşı yaptı.

HÜZÜNLÜ VEDA
SEKA İzmit İşletmesi`nde görev yapan işçi ve memur personel veda günü düzenlendi. Hüzünlü anların yaşandığı veda gününde SEKA İşletmeler Dairesi Başkanı ve İzmit İşletme Müdür vekili Hayrettin Sayın personeliyle tek tek vedalaştı. Veda sırasında zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

YETENEĞE GÖRE İŞ
Öte yandan Çözüm Masası`na tüm evraklarını veren diğer işçi personel Büyükşehir Belediyesi Personel Eğitim Daire Başkanlığı`nca istihdam çalışmasının ardından görev yerleri en kısa sürede bildirilerek ve yeteneklerine göre 1 haziranda işbaşı yapacaklar.