42 Evler´e parke hazırlığı

Asfalt sökümü başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi alt yapısının bir kısmı tamamlanan Körfez Mahallesi`nin 42 Evler bölgesinde cadde ve sokakları parke yapmak için ıslah çalışmalarına başladı. 42 bin metrekare parkenin döşeneceği 42 Evler`deki çalışmalar, hava şartlarının elvermesi durumunda şubat ayına kadar tamamlanacak.

ÜST YAPIYA GEÇİLİYOR
İZGAZ`ın abone bağlantıları, İSU`nun içme, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları ile TEDAŞ`ın yer altı kablolarını döşeme çalışmalarını önemli oranda tamamladığı 42 Evler`de, yavaş yavaş üst yapıya geçiliyor. Bölgenin alt yapı sorunu bulunmayan bölümünde başlatılacak parke çalışmaları için cadde ve sokaklarda asfalt söküm işlemi yapılıyor.

5 KM UZUNLUĞUNDA
Bu işlemin ardından bölgeye yaklaşık 5 kilometrelik parke döşenecek, yaya yolları tretuvar ve bordür ile kaplanacak, yol kenarlarına oluk yapılacak. Büyükşehir Belediyesi`ne 739 bin YTL`ye mal olacak çalışmalar tamamlandığında, yaz kış büyük sorunlar yaşayan bölge yepyeni bir yüz kazanacak, hem alt hem de üst yapı sorunları tarih olacak.