Altyapı´da hamle atakları

Büyükşehir Belediye Başkanı önce temel attı, sonra köylere su bağladı, ardından çocuklara top dağıttı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi alt yapıda hamlelerini sürdürürken, önceki gün önce Kuruçeşme Beldesi`nde kanalizasyon alt yapısı inşaatının temel atma törenini gerçekleştirdi. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu daha sonra Arızlı, kulfallı ve Ağaköy`e su bağlantısı törenine katıldı. Karaosmanoğlu köyde çocuklara top dağıtarak, onlarla neşelendi.

40 YIL SORUN KALMAYACAK
Kuruçeşme Beldesi`nin 40 yıllık alt yapı sorununu giderecek olan kanalizasyon temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, belde belediye başkanları ve yetkililer ile vatandaşlar katıldı. İSU Genel Müdürü yapılan bu çalışmanın 40 yıl sonrası düşünülerek yapıldığını, Alikahya, Acısu, Derbent beldelerinde de aynı çalışmaların yapıldığını söyledi. Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman`da yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesi`ne hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

ALT YAPIDA BÜYÜK HAMLE
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2005-2006 yılını hamle yılı ilan ettiklerini belirterek, “Biz makyaj yapmaya değil, iş yapmaya geldik” dedi. Alt yapı çalışmalarının 2006 yılında tamamlanacağını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Yolları yaz-boz tahtasına dönüştürmeyeceğiz. Milletin parasını israf etmeyeceğiz. Sizden alınan vergiler bundan böyle size dönecek. 2008 yılına kadar inşallah köylerimizin, beldelerimizin, modern şehirlerimizin şekli değişecek” dedi.

“SUSUZ KÖY KALMAYACAK”
Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Yenidoğan`a 4, İzmit merkeze sadece 6 kilometre uzaklıkta bulunan Arızlı, Kulfallı ve Ağaköy sakinlerinin 80 yıllık hasretini gideren suyu hizmete açtı. Köye giderek su verilme törenine katılan Karaosmanoğlu “Su sorununun çok yakın bir zamanda ortadan kalkacağını söylemiştik ve sözümüzü tuttuk. Bacılarımız, annelerimiz, çocuklarımız dua edecek. Kimse merak etmesin, kısa süre içinde bütün köylere su vereceğiz. Suyu olmayan köy bırakmayacağız. Bunun ilk adımını Üçtepeler`de yaptık. İkinci adımı ise Arızlı`dan attık. Bölgeye su vermeye başladık. Bundan sonra Atatürk`ün dediği gibi, köylü milletin efendisi olacak ve nimetlerden yararlanacak” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
Başkan Karaosmanoğlu, törenin ardından dualarla kurdelayı kesip, suyun vanasını açtı. Borudan akan sudan kana kana içen Karaosmanoğlu, “Dünyada en büyük nimet sudur. Susuz yaşam, susuz medeniyet olmaz” açıklamasını yaptı. Karaosmanoğlu törenin ardından kamyonetlerle köylere getirilen topları çocuklara dağıtıp, onları sevindirdi. Toplardan almak isteyen çocuklar adeta Başkan Karaosmanoğlu`nun etrafında etten duvar ördü.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!