Ayşe Nine´nin yol sevinci

Köy yollarını onaran Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilimizin tüm köy yollarını onarmak amacıyla başlattığı asfalt seferberliğine hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi yıllardır bakımsızlıktan kaderine terk edilen köy yollarında başlattığı çalışmayla köylülerimizin de yüzünü güldürüyor.

EKİPLER KANDIRA YOLLARINDA
Gölcük, Karamürsel ve Derince`deki tüm köy yollarını tamir eden Köye Hizmet Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler, 05 Eylül Pazartesi günü Kandıra`nın elden geçirilmeyen köy yollarında bakım, onarım ve asfalt yama çalışması başlattı. Ekipler, Kandıra`nın Özbeyli, Kumlu, Türkmen ve Alaybey köylerini birbirine bağlayan yaklaşık 10 km`lik yoldaki çalışmaları, gün içinde tamamladı.

“RAHAT RAHAT GEZERİM”
Öte yandan Kandıra Kumlu köyündeki çalışmalar sırasında ilginç görüntüler de yaşandı. Ekiplerin çalışmaya başladığını duyan köyün sevilen ismi Ayşe Nine, eline bir sandalye alarak çalışma yapılan yere gitti. Belediye ekibine teşekkür eden Ayşe Nine, “Ben bu köyde doğdum, bu köyde genç oldum, bu köyde de öleceğim. Bugüne kadar köyüme hiç böyle bir hizmet yapılmadı. Çok mutluyum. Köyümün yollarında yaşlılığımda da olsa rahat rahat gezeceğim. Başkanım sağ olsun” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!