Başkan Akmeşelilerle

Beldeyi baştan sona gezen Karaosmanoğlu, çalışmaları denetledi, belde sakinleriyle sohbet etti

Sorunları yerinde ve doğru olarak tespit etmek, yapılan çalışmaları denetlemek ve vatandaşı bizzat dinlemek amacıyla Kocaeli`ni mahalle mahalle, belde belde, köy köy dolaşmayı sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün Akmeşe`deydi. Belde sakinleriyle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, önceliklerinin başta su olmak üzere alt yapı çalışmaları ve yol olduğunu söyledi.

ÖNEMLİ YATIRIMLAR
Belde turunu Akmeşe Belediye Başkanı Hilmi Sevilen, Başkan Yardımcısı Ramazan Küleci, Saraybahçe Belediyesi Meclis üyesi Metin Kozluca, Atatürk Mahalle Muhtarı Refik Alayüz, AK Parti Akmeşe Belde Başkanı Kamil Turan, belde meclis üyeleri ve belde sakinleriyle birlikte gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli`nin her yerinde olduğu gibi Akmeşede de çok önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyledi. Karaosmaoğlu, Akmeşe`de alt yapıya yönelik yatırımların ileri seviyelerde olduğunu belirtti.

“BU ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
“Siyaset; halkın ihtiyaçlarına hiçbir ayırım yapmadan, onlar arasında siyasi farklar gözetmeden hizmeti yerine getirdiği oranda güçlüdür ve halkın beğenisiyle karşılaşır” diyen Başkan Karaosmanoğlu, kendilerinin de bu anlayışla hareket ettiğini kaydetti. Karaosmanoğlu, “Nerede bir sorun varsa çözeceğiz. Biz bu makamda hizmet için varız. Her konuda elimizden geldiği kadar halkımıza hizmet vereceğiz” ifadesini kullandı.

KOZLUCA`NIN HOCASI İLE
Atatürk Mahalle Muhtarı Refik Alayüz beldelerindeki müteahhitlerin kaliteli iş yaptığını dile getirirken, Akmeşe`ye 20 yaşında gelen 101 yaşındaki Hasan İşen, beldesine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Karaosmaoğlu`na teşekkür etti. Başkan ayrıca gezisi sırasında tanıştığı 78 yaşındaki emekli öğretmen Mehmet Sağlam`ın elini öperek Öğretmenler Günü`nü kutladı. AK Parti Saraybahçe Belediye Meclis Üyesi Metin Kozluca`nın da öğretmeni olan Sağlam, Kozluca ile ilgili anılarıyla kahvedekileri kahkahaya boğdu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!