Başkan yorgunluk attı

Eşi ile deniz otobüsüne binip, Karamürsel`e gitti

Günün 24 saatini Kocaeli`ne hizmet amacıyla geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eşi Behiye Karaosmanoğlu ile birlikte Karamürsel turu yapıp, yorgunluk attı.

Deniz otobüs seferlerini başlatırken yaptığı konuşmada “Zaman zaman deniz otobüsüne binip, buraya geleceğim ve yorgunluk atacağım” diyerek Karamürsellilere söz veren Başkan, bu sözünü tuttu. Önceki gün eşi Behiye Karaosmanoğlu ile birlikte deniz otobüsüne binen Büyükşehir Belediye Başkanı, Karamürsel`e gitti. Başkan ve eşini Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım karşıladı. Karamürsel sahilinde bir süre eşiyle gezen Başkan Karaosmanoğlu karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaşarak kısa süreli sohbet etti. Başkan daha sonra eşi ile birlikte balık yiyerek, yorgunluk attı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Başkan Karaosmanoğlu`na Karamürsel sahil şeridinde yapmayı düşündükleri çalışmalarla ilgili bilgi verirdi. Özellikle yeniden açmayı planladıkları Halk Plajı konusunda detaylı olarak projesini anlatan Yıldırım, büyükşehirden destek istedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!