“Bekirpaşa, Gebze´ye göre Paris”

Bekirpaşa Mahalle Temsilcileriyle fuar içinde spor yapan Başkan Karaosmanoğlu

Spor yaparken bile belediyenin çalışmalarını inceleyen, vatandaşlarla sohbet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dün sabah da AK Parti Bekirpaşa mahalle temsilcileri ile bir araya geldi. Partililerle önce spor yapan Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Antikkapı`da birlikte kahvaltı yaptı.

GÖL ÇEVRESİNDE 5 TUR
Başkan Karaosmanoğlu`nun AK Parti Bekirpaşa Mahalle Temsilcileri ile sabah sporu, sabah 8`de Kocaeli Fuar Müdürlüğü önünden start aldı. 7 mahalle temsilcisiyle tempolu yürüyüşe başlayan Başkan Karaosmanoğlu, yaklaşık 1 km olan gölün çevresinde 5 tur attı. Bu arada partililerle sohbet eden Karaosmanoğlu, sabah sporunun ardından Antikkapı`ya geçti.

ANTİKKAPI`DA KAHVALTI
Burada yapılan kahvaltıda konu ise Bekirpaşa`da yürütülen ve yürütülecek çalışmalar oldu. 20 yıldır ihmal edilen bölgede önemli çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Alt yapıyı bitirmeden asfaltlama işlemi yapmıyoruz. Bu aldatmaca olur. Biz koordineli çalışmalar yapmak zorundayız. Bekirpaşa`nın sıkıntılarını adım adım çözüyoruz” dedi.

“HİÇBİR YERİ İHMAL ETMEYECEĞİZ”
Konuşmasında bölgeler arasında da karşılaştırma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Bekirpaşa, Gebze`ye göre Paris. Nüfusu 600 binleri aşan Gebze`de çok işimiz var. Bugüne kadar neredeyse hiçbir çalışma yapılmamış. Mağduriyet ve ihtiyaç çok büyük. Ancak bu durum Bekirpaşa`nın ihmal edileceği anlamına gelmiyor. Çalışmalarımızı önceliklerine göre belirleyecek, kent olarak eşit seviyede bir kalkınmışlık sağlayacağız” diye konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM
Karaosmanoğlu, Erenler ile Cedit Mahallesi arasında uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili olarak da, “Vatandaşları mağdur etmeyeceğiz. İstimlak edilecek evlere karşılık alternatifler sunacağız” şeklinde konuştu
Başkanla sabah sporuna katılan AK Parti Bekirpaşa mahalle temsilcilerinin isimleri şöyle: 28 Haziran-Kadir Cansever, Yenişehir-Mahmut Öztürk, Kadıköy-Savaş Akpolat, Tavşantepe-Tekin Güler, Malta-Nazif Tanur, Ayazma-Nezihi Demirtaş, Erenler-Osman Erdem.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!