Belediyespor eski yöneticilerine plaketli teşekkür

Fahrettin Kandemir başkanlığındaki yeni yönetim, Cemal Şişman başkanlığındaki eski yönetimi Otel Altınnal´da ağırladı

Bir süre önce SEKA Kağıtspor ile birleşerek Büyükşehir Belediye Kağıtspor adını alan Belediyespor`un yeni yönetimi, eski yönetimi unutmadı. Otel Altınnal`da düzenlenen programda, eski yönetim kurulu üyelerine kulübe yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

 

KANDEMİR: ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ
Yemekli program öncesinde konuşan kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, kulübü eski Başkan Cemal Şişman`dan devraldığı için kendini şanslı hissettiğini söyledi. “Karaya oturmak üzere olan gemiyi, büyük zorluklara rağmen yüzdürmeyi başardıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz” diyen Kandemir, yeni yönetim olarak 1000 sporcusu bulunan Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü`nü zirveye taşımak ve sürekli zirvede tutmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

ŞİŞMAN: HER ZAMAN YARDIMA HAZIRIZ
Kandemir`in ardından söz alan Cemal Şişman ise bitmek üzere olan kulübü dar imkânlara rağmen ayağa kaldırdıklarını, bunun için tüm yönetici arkadaşlarıyla birlikte gece gündüz demeden fedakârlık yaparak çalıştıklarını ifade etti. Yeni yönetimdeki arkadaşlarının kulübü layık olduğu yere taşıyacaklarına inandığını vurgulayan Şişman, “Kendilerine başarılar diliyorum. Eski yönetim olarak kendilerine daima yardımcı olacağız” dedi.

PLAKET TÖRENİ VE SOHBET
Birlik beraberlik mesajlarının verildiği yemeğin ardından plaket törenine geçildi. Fahrettin Kandemir Cemal Şişman`a, yeni yöneticiler de eski yöneticilere sırasıyla kristal plaket verdi. Programın daha sonraki kısmında ise kulübün geleceği ve gerçekleştireceği çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!