BESYO öğrencileri spor tesislerini inceledi

Üniversite Öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan spor tesislerini çok beğendi

Kocaeli Üniversitesi BESYO Bölümü öğrencileri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan spor tesislerini gezdi. Tesisleri çok beğenen öğrenciler Büyükşehir yetkililerine ilimize kazandırdıkları böylesi güzel spor alanları için teşekkür etti.

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİLER
Spor Yatırımları adlı ders için Kocaeli´nde yapılan spor yatırımlarını incelemek isteyen BESYO öğrencileri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü çalışanlarından Yaşar Yıldız rehberliğinde Değirmendere, Gölcük Kavaklı, Gözlementepe, Orhan Mahallesi Spor Tesisleri ile Atış Poligonunu gezen öğrenciler bol bol fotoğraf çekti. Gölcük Kavaklı tesislerde 23 Nisan etkinlikleri için çalışmalar yapan öğrenciler ile karşılaşan BESYO öğrencileri, çalışmaların fotoğrafını çekerek, Spor Tesisleri´nin ilimizde yaşayan herkese hitap ettiğini notlarının arasına aldı.