Bir kupa da Atletizm Takımı`ndan

Büyükşehir sporcuları, İstanbul Maltepe Koşusu`nda takım halinde birinci oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, 15 Mayıs 2005 tarihinde İstanbul`da düzenlenen Maltepe Üniversitesi 4. Uluslararası Maltepe Yol Koşusu`nda şampiyon oldu. Atletizm Takımı, erkekler kategorisinde takım halinde birincilik kürsüsüne çıktı.

SAMSUN`DAN DA KUPA İLE DÖNECEĞİZ
Belediyespor Atletizm Şube Sorumlusu, eski Milli Atlet Barbaros Firal, alınan kupayı dün (Salı) aynı zamanda Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman`a getirerek şampiyonluk sevincini paylaştı. Ziyarette konuşan Barbaros Firal, takım halinde koşuya çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Firal, “19 Mayıs 2005 tarihinde Samsun`da düzenlenecek yarışmalara da katılacağız. Bu yarışmada da takım halinde şampiyon olup Büyükşehir Belediyesi`ne kupa getirmek istiyoruz” dedi.

SPORCUNUN YANINDAYIZ
Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Şişman ise Atletizm Takımı`nın aldığı başarıların kendilerini hem sevindirdiğini hem de onurlandırdığını belirterek, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin adını her yerde duyurdukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya yatırımlarımız devam edecek” ifadesini kullandı.

YARIŞMADA 1. OLAN SPORCULAR ŞÖYLE:
Yıldız kızlarda Merve Demir (14) 1500 metrede,
Genç erkeklerde Ersin Narlıoğlu (19) 4 bin metrede,
35-39 yaş grubunda İsmail Köse İbiş,
40-49 yaş grubunda Eski Milli atlet Barbaros Fıral.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!