Büyükşehir atletleri İstanbul´a götürecek

Belgrad Ormanları´ndaki Atatürk Koşusu için

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, bu hafta Pazar günü İstanbul`da yapılacak Atatürk Koşusu`na katılmak isteyen tüm atletler için İzmit`ten otobüs kaldıracak.

ATATÜRK KOŞUSU`NA
İstanbul Mostelleri Atletizm Kulübü tarafından her yıl 10 Kasım nedeniyle organize edilen Atatürk Koşusu, bu pazar yapılıyor. Atletizm dalında başarılı bir il olarak dikkat çeken Kocaeli`nden birçok sporcunun yarışlara katılması beklenirken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi atletlerin bu ihtiyacını otobüs kaldırarak giderme kararı aldı.

HAREKET 06.30`DA
Bu hafta Pazar günü saat 10.00`da Belgrad Ormanları Neşet Suyu Parkuru`ndan start alacak yarışma için Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen araçlar, sabah 06.30`da Olimpik Buz Sporları Tesisleri önünden hareket edecek.