Büyükşehir kros liginde de iddialı

50. Ömer Besim Kros yarışmasında Büyükşehir Kağıtspor atletleri önemli dereceler elde etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Atletizm Takımı, hafta sonu İstanbul`da yapılan kros yarışmasında önemli başarılar kazandı. Yeni yılda hedef büyüten takımımız bir ikincilik bir de beşincilik elde etti.

KARAYEL MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ
Büyükşehir Kağıtspor takımı sporcusu Bekir Karayel, 50. Ömer Besim Kros yarışmasında büyük erkeklerde 5. oldu. Yüzlerce yarışmacı arasında ilk beşe girmeyi başaran Karayel, aldığı bu başarılı sonucun ardından milli takıma seçildi. Bekir Karayel, 11 Aralık tarihinde Hollanda`da yapılacak Büyükler Avrupa Kros Şampiyonası`nda milli takım forması giyerek ülkemizi temsil edecek.

DEMİREL İKİNCİ OLDU
Aynı yarışmanın Yıldız Kızlar kategorisinde yarışan Büyükşehir Kağıtspor takımı sporcusu Merve Demirel de, ikinci olarak kürsüye çıkmaya hak kazandı.

HEDEF AVRUPA`DA İLK 5
Önümüzdeki aylarda başlayacak Türkiye Kros Ligi`ne yaptığı transferlerle birlikte çok ciddi bir biçimde hazırlanan Büyükşehir Kağıtspor Atletizm Takımı`nın hedefi büyük. Atletizm branşında ilimizin ve Büyükşehir Belediyesi`nin adını uluslar arası platformlarda duyurmayı amaçlayan takımımız önce Türkiye Kros Ligi şampiyonu olmayı, ardından da Avrupa Kros Ligi`nde ilk 5 sıraya girmeyi hedefliyor.

ANTRENMANLAR İSMETPAŞA`DA
Öte yandan Büyükşehir Kağıtspor Atletizm Takımı`na katılımlar hızla artıyor. Sayıları her geçen gün çoğalan Atletizm Takımı sporcuları çalışmalarını İsmetpaşa Stadyumu`nda sürdürüyor. Büyükşehir olarak kapılarının herkese açık olduğunu belirten antrenör Barbaros Firal, atletizm sporu yapmak isteyen herkesi antrenmanlarına davet ediyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!