Büyükşehir Meclisi pazartesi yine toplanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi, kasım ayında ikinci kez toplanıyor. 29 Kasım 2004 Pazartesi günü, Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilecek olağan toplantı, saat 14.00`te başlayacak.

MALİ BÜTÇELER GÖRÜŞÜLECEK
Bu ayki ilk toplantısını 11 Kasım Perşembe günü gerçekleştiren meclis, 156 gündem maddesinin önemli bir bölümünü oluşturan belediyelerin 2005 mali bütçeleriyle ilgili teklifleri, Plan ve Bütçe Komisyonu`na havale etmişti. Önümüzdeki pazartesi günü yapılacak toplantıda meclis üyeleri, komisyonda görüşülen bütçeleri karara bağlayacak.

DİĞER MADDELER
52 maddelik gündemin son üç maddesinde ise; Büyükşehir, ilçe ve ilk kademe belediyelerinin tarife cetvelleri, Bekirpaşa Belediyesi Yenişehir Mahallesi`ndeki bir parselle ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu ile Bekirpaşa Belediyesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi`ndeki bir parselle ilgili Hukuk Komisyonu`nun raporu var.


İNŞAAT SÜRÜYOR
Büyükşehir Belediye Meclis salonundaki çalışmalar devam ettiği için, toplantı yine SDKM`de yapılacak. Müteahhit firma yetkilileri, yeni meclisin kusursuz olması için bütün ayrıntıları tek tek gözden geçiriyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!