Büyükşehir`den, Kocaelispor için bayrak kampanyası

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla süper lig yolunda iddialı bir duruma gelen Kocaelispor, kenti şampiyonluk havasına sokmaya başladı.

Karşıyaka maçı öncesi tesislere giderek futbolculara destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu kez de Büyükşehir Belediye binasının önüne astırdığı ve “El ele süper lige” yazan dev bayrakla şehrin yeşil siyah renklere bürünmesi için start verdi.

SARAL`DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Bayrağın asılmasından kısa bir süre sonra Kocaelispor Kulüp Başkanı İbrahim Saral ve Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Gürkan, bir grup taraftarla birlikte Büyükşehir Belediyesi`ne gelerek Başkan Karaosmanoğlu`na teşekkür etti. Ziyaretin ardından iki başkan, Gürkan ve taraftarlar Burçin Gündüz, Yalçın Törü, Alper Kavak ile Serdar Mehmet Efe Kocaelispor atkısıyla birlikte poz verdi. Ligin bitmesine 7 hafta kala Kocaelispor`un süper lige çıkacağına gönülden inandığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu şunları söyledi:

KARAOSMANOĞLU: SÜPER LİGE 7 HAFTA KALDI
“Bugüne kadar sessiz, sakin ve şova kaçmadan desteklerimiz oldu. Kocaelispor`un süper lige çıkacağına umutluyum. Baştan beri umutluydum zaten. Seyircimizden özellikle rica ediyorum. Hem deplasmanda, hem de iç sahada aşırı taşkınlıklardan kaçınsınlar, tahriklere kapılmasınlar. Mutlaka biz tahrik edenler olacaktır. Seyirci bunu kesinlikle önlemini almalıdır. Çünkü bunlar bizim için çok önemlidir. Maçı sahada kazanırız, ama masada kaybederiz. Rakiplerimize bu fırsatı vermeyelim. Seyircimizin bu konuda çok temkinli olması gerekir. Tahrik olur, hakem de hata yapar, rakip taraftar da tahrik eder. Biz bunlardan etkilenmemeliyiz. İnşallah ben mutluyum. Süper lige 7 haftamız kaldı.”

TÜM ŞEHİR YEŞİL SİYAH OLMALI
Başkan Karaosmanoğlu`na başlatmış olduğu kampanya nedeniyle teşekkür eden Kocaelispor Kulüp Başkanı İbrahim Saral ise “Son günlerde gerek taraftarlarımız gerekse basınımız böyle bir kampanyanın başlamasını istiyordu. Biz artık Büyükşehir Belediye Başkanımızla futbolcularımızla, yönetimimizle, taraftarımızla süper lige kilitlendik. Şehrin de bu havayı solumasını istiyoruz. Tüm caddelerimizi bayraklarımızla süsleyelim” diyerek esnaflardan, iş adamları ve taraftarlardan destek istedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!