Büyükşehir´den üniversitelilere kayıt yardımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi´ne kayıt yaptıracak öğrencilere kolaylık sağlayacak iki önemli hizmeti devreye soktu.

Otobüs terminali ve tren garında danışma masaları oluşturuldu, Umuttepe Kampusü ile terminal arasında ücretsiz otobüs seferleri başlatıldı.

TERMİNAL VE GARDA
Kocaeli Üniversitesi`ni kazanan öğrenciler kayıtlarını yaptırmak amacıyla Türkiye`nin her yerinden ilimize akın etmeye başladı. Bu yıl 45 bin gencin eğitim göreceği Kocaeli Üniversitesi`ne ilk kez kayıt yaptıracak öğrenciler için, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otobüs terminali ve tren garında danışma masaları oluşturuldu.

TANITIM BROŞÜRÜ
Danışma masasında görevli personeller öğrencilere, hangi fakültelerin hangi kampuslerde yer aldığını, kayıtların hangi tarihlerde başlayıp bittiğini, 2005-2006 yılı akademik takvimini ve Umuttepe Kampusü yerleşim planını gösteren bir broşür veriyor, kendilerine yöneltilen soruları yanıtlıyor.

SAAT BAŞI ÜCRETSİZ OTOBÜS
Büyükşehir Belediyesi ayrıca öğrenci kayıtlarının yapıldığı Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampusü ile Anıtpark`taki eski kampüs alanına ücretsiz otobüs kaldırıyor. Her saat başı terminalden kalkan otobüs, öğrencileri Anıtpark ve tren garı güzergahı üzerinden Umuttepe`ye götürüyor. Aynı saatlerde diğer otobüs ise Umuttepe kampusünden güzergahı takip ederek terminale ulaşıyor.

PAZARTESİYE KADAR
Özellikle kenti tanımayan yeni öğrenciler için büyük önem taşıyan danışma masası ve ücretsiz otobüs servisi hizmeti, kayıt işlemlerinin biteceği 12 Eylül Pazartesi gününe kadar mesai saatleri arasında devam ettirilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!