Büyükşehir`in bayan boksörü başarıya doymuyor

Avrupa üçüncüsü Nagehan, başarısını Büyükşehir`le paylaştı

Nisan ayında İstanbul`da düzenlenen ve 32 ülkenin katıldığı Uluslar arası Ahmet Cömert Boks Turnuvası`nda altın madalya alarak şampiyon olan Büyükşehir Belediyesi sporcusu Nagehan Gül başarıya doymuyor.

Gül bu önemli başarısının ardından 14-16 Mayıs tarihlerinde Norveç`te düzenlenen Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonası`nda da 57 kiloda Avrupa üçüncüsü olarak Türkiye ve Kocaeli`nin gururu oldu. 


 
BAŞKANDAN TEBRİK
Avrupa üçüncüsü olarak Kocaeli`ne dönen Gül, başarısını paylaşmak için bugün antrenörleri Recep Özkan ve İsmail Çelikiz ile birlikte Büyükşehir Belediyesi`ne geldi. Gül, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu tarafından makamında kabul edildi.
Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan`ın da hazır bulunduğu kabulde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, boksun bayanlar için tehlikeli sporlar arasında yer aldığını, ancak elde edilen başarının da çok önemli olduğunu belirterek, Gül`e başarılarının devamını diledi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Dünya Şampiyonası`nda da hem Kocaeli`nin hem de Milli Takım`ın gururu olmanı bekliyoruz” dedi. 

HEDEF DÜNYA BİRİNCİLİĞİ
Milli boksörümüz Nagihan Gül ise, aldığı derece ve madalyaları Büyükşehir Belediyesi`nin sağladığı imkanlar sayesinde kazandığını söyledi. “Bugüne kadar bana inanan ve bana destek olanların yüzünü kara çıkarmadım” diyen Gül, bundan sonraki müsabakalara çok daha iyi hazırlanarak Büyükşehir Belediyespor`a şampiyonluk madalyaları getirmek istediğini belirtti.
Ahmet Cömert Turnuvası`nda yendiği Norveçli rakibine, Norveç`te yenilmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Gül, hedefinin 18-29 Eylül tarihleri arasında Rusya`da yapılacak Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası`nda altın madalya almak olduğunu kaydetti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!