Büyükşehir`in ulaşım birimleri aynı çatı altında

Büyükşehir Belediyesi`nin ulaşımla ilgili bütün müdürlükleri aynı merkezde toplanıyor. Büyükşehir binasında bulunan Trafik Şube Müdürlüğü ve Deniz Ulaşım Müdürlüğü ile..

Büyükşehir Belediyesi`nin ulaşımla ilgili bütün müdürlükleri aynı merkezde toplanıyor. Büyükşehir binasında bulunan Trafik Şube Müdürlüğü ve Deniz Ulaşım Müdürlüğü ile Plaj Yolu`ndaki Ulaşım Müdürlüğü, bundan böyle fuar içinde bir çatı altında faaliyet gösterecek.

Büyükşehir sınırlarının genişlemesinin ardından doğması muhtemel koordinasyon sorunları, bu şekilde aşılmış olacak.

BOŞALAN YERLERE

Büyükşehir`de Trafik Müdürlüğü`nün boşalttığı yere İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı, Deniz Ulaşım Müdürlüğü`nün boşalttığı birimlere ise Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü ile veteriner hekimler gelecek.