Çayırova´ya 2. üst geçit

İhalesi yapıldı. TEM Bağlantı Yolu´nda yaya üst geçidi sıkıntısı ortadan kalkacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova`da TEM Bağlantı Yolu üzerinde ikinci üst geçidi yaptırmak amacıyla ihale açtı. İlki ay başında yapılan üst geçitlerin ikincisi, yayaların bölgede yaşadığı tehlikeyi tamamen ortadan kaldıracak.

İKİ TEKLİF VAR
D-100 Çayırova Köprülü Kavşağı ile TEM Otoyolu arasındaki bağlantı yolunda inşa edilecek üst geçit ihalesi için toplam iki firma teklif verdi. Büyükşehir Belediyesi`nde yapılan ihalede Kavlak İnşaat 215 bin 877, Dem-Ka İnşaat ise 218 bin 910 YTL`lik teklif verdi.

75 GÜNDE TAMAM
Tekliflerin incelenmesinden sonra kesinleşecek olan ihaleyi kazanacak firma, yer tesliminden itibaren 75 gün (2.5 ay) içinde çalışmalarını tamamlayacak. 56 metre uzunluğundaki üst geçit, karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalar için büyük önem arz ediyor.