Daire başkanlarına yöneticilik semineri

4 hafta sürecek eğitim seminerleri başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nde görev yapan müdür ve daire başkanlarına yönelik eğitim seminerleri başladı. Kurumsal Gelişim Projesi çalışmaları altında gerçekleştirilen seminerler, 4 hafta boyunca devam edecek. Her cuma bir Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi, konusuyla ilgili olarak belediye yöneticilerini bilgilendirecek.

İLK SEMİNERDE KONU: YÖNETİM
Seminerlerin ilki, Prof. Dr. Nihat Erdoğmuş tarafından verildi. Erdoğmuş, “Yönetim ve Organizasyonda Güncel Yaklaşımlar” konulu seminerde belediye yöneticilerine yöneticilik dersi verdi, yönetim anlayışındaki değişiklikleri özetledi. Müdür ve daire başkanlarının büyük bir zevkle takip ettiği seminerler kapsamında önümüzdeki haftalarda, “Hizmet Yönetimi ve Hizmet Kalitesi”, “Belediyede Performans Yönetimi ve Stratejik Yönetim” ile “İnsan Kaynakları” konuları ele alınacak.