Demirspor şampiyon

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor mini futbol turnuvası tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor tarafından 25 Temmuz tarihinde başlatılan mini futbol turnuvası önceki akşam Derince Belediyespor ile Demirspor arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. Rakibini 3-1 yenen Demirspor şampiyonluğa ulaşırken, kupasını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun elinden aldı.

MAÇI MUSTAFA ÇULCU YÖNETTİ
Yahya Kaptan`da bulunan İzmitspor Halı Saha Tesisleri`nde yapılan turnuva büyük ilgi gördü. Final maçını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediyenin üst düzey yöneticileri, futbolcuların aileleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Maçı ünlü hakemlerimizden fifa kokartlı Mustafa Çulcu yönetti. Maç oldukça çekişmeli geçmesine rağmen, futbolcuların birbirlerine centilmence davranışları büyük alkış topladı.

DEMİRSPOR KAZANDI
Turnuvanın final gecesinde önce üçüncülük ve dördüncülük maçı oynandı. Maçı 1-0 galip bitiren Güneşspor turnuvada üçüncü olurken, Harb-İş takımı dördüncülükte kaldı.
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mustafa Çulcu`nun yönettiği Derince Belediyespor ile Demirspor arasında ki final karşılaşması büyük çekişmeye sahne oldu. Üst üste bulduğu 3 golle üstünlüğü eline geçiren Demirspor takımı, karşılaşmanın son dakikalarında yediği gole rağmen müsabakayı 3-1 kazanarak turnuvanın şampiyonluğunu kazandı.

MUHAMMET KARAMAN GOL KRALI
Turnuvada ilk 3 sırayı elde eden, Demirspor, Derince Belediyespor ve Kocaeli Güneşspor takımlarına kupa ile madalyalarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu takdim etti. Turnuvanın gol krallığına ise, Kocaeli Güneşspor`un 3. lüğünü ilan ettiği golde de imzası bulunan Muhammet  Karaman 11 gol atarak ulaştı. Gol krallığı kupasını İdari İşler Müdürü Halit Bostancı`dan aldı. Turnuvanın en centilmen takımı Herekespor seçildi. Herekespor`a kupasını Belde A.Ş. Genel Müdürü Gültekin Görüm verdi.  Karşılaşmayı yöneten Mustafa Çulcu`ya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bir  plaket verdi.

BAŞKAN`DAN TEŞEKKÜR
Turnuva boyunca mücadele eden 300 sporcunun hazır bulunduğu törende, her futbolcuya birer madalya ile Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Kocaeli`ni tanıtan kitapçıklar hediye edildi. Antrenörlere ise teşekkür belgesi taktim edildi.

Törende bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, final müsabakasını son yıllarda seyrettiği en güzel maç olarak yorumladı. Başkan Karaosmanoğlu “Futbolun en güzel örneklerini sizler sergilediniz. Centilmence, dostça geçen bir maç sonrası kazanan ve kaybedenin birbirine sarılması, sahalarda her zaman görmek istediğimiz görüntülerdi. Kocaeli`nin bütün belde ve köylerine sporu yaygınlaştırmak için çalışıyoruz ve bunu başaracağız” dedi.

Sahanın halısını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Mustafa Çulcu ile bir süre sohbet etti.

Şampiyonluk Maçı
Demirspor :  3 Derince Belediyespor : 1
Hakem : Mustafa Çulcu ***
Demirspor : Serdar ***, Önder ***, Aykut ****, Hakan ***, Rıdvan ***, Melih ****, Ali ***, Furkan ***
Derince Belediyespor : Tunahan **, Sefa * (Fatih *), Yılmaz *, Ömer **, Mücahit ***, Turan **,  Uğurcan ***, Furkan **
Goller : Aykut, Ali, Melih, Mücahit

3. ve 4. maçı
Kocaeli Güneşspor : 1 Harb-iş :  0
Hakem : Deniz Kükrek
Kocaeli Güneşspor : Emirhan ***, Emre ***, Muhammet ****, Melihşah ***, Gökalp ***, Ömer ***, Eren ***, (Tolga **) M. Akif ** (Melih **)
Harb-iş : Doğan **, Mahmut **, Mustafa *, Kadir **, Burak **, Oğulcan ***, Batuhan **, Bahtiyar ***
Gol : Muhammet

Bizi;
sosyal medyada takip edin!