Derince´nin sokakları pırıl pırıl oluyor

Alt yapı ile bozulan yollar Büyükşehir tarafından asfaltlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Derince`de gerçekleştirdiği alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokakların asfaltlanma çalışması tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir yetkilileri çalışmanın titiz ve kaliteli yürütülmesi için müteahhit firma yetkililerini sık sık denetlerken, vatandaşlar çamursuz yollarda yürümenin keyfini çıkarıyor.

14`Ü BİTTİ, 21`İ KALDI
Çalışmalar boyunca ilçenin cadde ve sokaklarına toplam 40 bin ton asfalt dökecek olan ekipler, önce eski zemini temizliyor, ardından tretuvarları döşüyor, son olarak da asfalt atıyor. Ekipler şu ana kadar 14 cadde ve sokakta çalışmalarını tamamladı. 21 cadde ve sokakta yapılacak çalışmalar ise hava şartlarının müsait olması durumunda yıl sonuna kadar bitirilecek.

“ŞARTNAMEYE UYGUN OLACAK”
Derince`nin en işlek caddelerinden biri olan Öğretmenler Caddesi`nde yürütülen çalışmaları, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Yıldırım ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman birlikte denetledi. Asfalt çalışmaları sırasında kenarları kırık olan tretuvarların sökülüp tekrar yapılmasını isteyen, bu nedenle müteahhit firma yetkililerini uyaran Akman, ihale şartnamesine uymayan hiçbir çalışmayı kabul etmeyeceklerinin altını çizdi. Akman, Başkan Yardımcısı Doğan Yıldırım`dan da tespit edecekleri eksiklikleri kendilerine bildirmelerini istedi.

ASFALT YAPILAN YERLER: Barbaros Caddesi, Canan Sokak, Körfez Caddesi, Marmara Caddesi, Toydemir Sokak, Mehtap Sokak, Turgut Reis Sokak, Bilge Sokak, Çavdar Caddesi, Fatih Caddesi, Gözde Sokak, Derman Sokak, Sırrıpaşa Caddesi, Güneri Caddesi.
ASFALT YAPILACAK YERLER: Çenedere Caddesi, Serdar Sokak, Çınar Sokak, Engin Caddesi, Karakaş Sokak, Hayat Caddesi, Arslan Sokak, Berat Sokak, Önder Caddesi, 8. Sokak, Bulut Sokak, Liman Yolu, Gazi Mustafa Kemal Caddesi, Necati Deniz Sokak, Belde Sokak, Şirin Sokak, Cengiz Topel Caddesi, Akbaş Sokak, Yunus Emre Caddesi, Dilek Sokak, Barış Kent`in güneyi, Liman Yolu, Tolga Sokak, Turan Sokak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!