“Esnafımızın ve halkımızın yüzü gülüyor”

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar yerini ziyaret ederek alışveriş yaptı

“Esnafımızın ve halkımızın yüzü gülüyor”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar yerini ziyaret ederek alışveriş yaptı. Esnaflarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Karaosmanoğlu, Mehmet Ali Paşa bölgesine ve kentte yapılan Kapalı Pazar Yeri’nin öneminden bahsetti. Bölge ve kent için önemli olan bir yatırımı hizmete sunmanın haklı bir gururunu yaşadıklarını dile getiren Karaosmanoğlu, “Mehmet Ali Paşa bölgemize kazandırdığımız pazar yeri ve otopark ile bu bölgede ki önemli bir ihtiyacı daha gidermiş olduk. Görüyorum ki esnafımızın ve halkımızın yüzü gülüyor” dedi.

“ÇOK ŞÜKÜR BU BÖLGEMİZDE BUNU BAŞARDIK” 
Cumartesi Pazarını giderek alışveriş yapan Başkan Karaosmanoğlu, esnaflarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Gelişen çağ ile birlikte yaşam standartlarımızı ve yaşam kalitemizi de yükseltmesinin bu gibi güzel hizmetlerle olacağını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Dünyada artık, sokak aralarında, oradan oraya elektrik çekerek, tentelerle kurulan pazarlar; gelişmiş ve kalkınmış ülkelerde neredeyse kalmadı. Bizim de modern ve model Kocaeli hedefine ulaşırken uygarlığın vardığı bu kalite standardını yakalamamız gerekiyordu. Çok şükür bu bölgemizde bunu başardık” açıklamasını yaptı.

“DAHA MODERN BİR HALE GELDİ” 
Cumartesi Pazarı’na gelen vatandaşlarla da sohbet eden Karaosmanoğlu’na, Kocaeli Seyyar Esnaf Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim de eşlik etti. Pazarcı esnafımız çok daha kaliteli bir mekânda yağmurdan, rüzgârdan etkilenmeden hizmet sunma şansı yakaladığını da vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kent içi ulaşımda önemli rahatlama sağlayan tramvayımız da bu hat üzerinden geçiyor. Şimdi bu bölgemiz Pazar yeri ve katlı otoparkımız ile daha modern bir hale geldi” diyerek açıklamalarını tamamladı. 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!