Fuar dükkanları kiraya çıkıyor

Yiyecek içecek yerlerinin satış ihalesi 17 Nisan Salı günü yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayında kapılarını açacak olan Kocaeli Fuarı´ndaki yiyecek ve içecek yerleri için ihaleye çıkıyor. Bu kasamda 23 dükkanın satış yeri ihalesi gerçekleştirilecek. 17 Nisan Salı günü Fuar Müdürlüğü Binası´nda yapılacak olan ihale 14.00´de başlayacak. Fuar sezonu boyunca faaliyet gösterecek olan dükkanlara şimdiden büyük talep var.

İHALE 17 NİSAN´DA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl 41. kez kapılarını açacak olan fuar alanında önemli değişiklikler yaptı. Fuar sezonunun tam bir festivale dönüştürmeyi planlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Fuar alanındaki eski barakaların yerine modern satış yerleri inşaa etti. Sezon boyunca faaliyet gösterecek olan bu yerlerde halka yiyecek ve içecek satışı yapılacak.

23 ADET SATIŞ YERİ
İhale çerçevesinde 5 adet fabrikasyon dondurma, 3 adet İtalyan dondurma, 4 adet dövme dondurma, 1 adet büfe, 2 adet mısır, 2 adet kumpir, 1 adet balon, 1 adet sandal, ve 4 adet fast food yeri olmak üzere toplam 23 adet satış yeri kiraya verilecek.

EYLÜL´E KADAR
Fuar yetkilileri, ihaleye katılmak isteyenlerin 17 Nisan Salı günü saat 13.00´e kadar tekliflerini Fuar Müdürlüğü´ne vermeleri gerektiğini açıkladı. İhale sonunda işletmecisi belirlenen satış yerleri 1 Mayıs Salı gününden itibaren açılarak Eylül ayına kadar faaliyetlerini sürdürecek.

2007 YILI SATIŞ YERLERİ İHALE LİSTESİ:

Satılacak Ürün:            Yeri:
1 Nolu Fab. Dondurma  1. Kapı yanı