Gebzespor´un antrenman sahasına bakım

Büyükşehir, Darıca´daki sahanın eksiklerini giderecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Gebze`ye yönelik spor yatırımları devam ediyor. Metin Oktay Toprak Sahası`nın FIFA standartlarına getirilmesi çalışmasıyla start alan projelere, Gebzespor`un antrenmanlarını yaptığı sahanın ikmali de eklendi.

TRİBÜN, TEL ÖRGÜ
3. Lig 4. grubun şampiyonluğa oynayan güçlü takımı Gebzespor ile ilçedeki amatör spor kulüpleri, halen antrenmanlarını Darıca Nene Hatun Mahallesi Tuzla Caddesi üzerindeki iki adet sahada gerçekleştiriyor. Herhangi bir  tribünü ve çevre düzenlemesi bulunmayan sahaların eksiklikleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından giderilecek. Sahalara yaklaşık 700 kişilik tribün, 500 metre uzunluğunda istinat duvarı ve 250 metre uzunluğunda tel örgü yapılacak.

İHALEYE 2 FİRMA KATILDI
Söz konusu çalışmanın gerçekleştirilebilmesi için Büyükşehir Belediyesi`nde yapılan ihaleye iki firma katıldı. İdsem Yapı 258 bin, Tosunlar Kereste ise 259 bin 971 YTL teklif verdi. Muhammen bedeli 267 bin 736 YTL olarak belirlenen Darıca Nene Hatun Spor Sahası ikmal inşaatı, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 4 ay içinde tamamlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!