Gençler ve kendini genç hissedenlere ücretsiz buz pateni imkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Buz Pateni Sarayı`nın kapılarını ücretsiz olarak gençlere açacak.

19 Mayıs günü saat 09.00`da başlayacak olan uygulama saat 22.00`ye kadar devam edecek.

Önemli gün ve haftalarda Olimpik Buz Sporları tesislerini ücretsiz olarak vatandaşlara açan Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk`ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı`nda da bu geleneği bozmamış oldu.

BAŞKANIN TALİMATIYLA
Konuyla ilgili bir açıklama yapan yetkililer, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun talimatıyla 19 Mayıs günü tesislerin kapısını gençlere ücretsiz olarak açtıklarını belirterek  “Gençlerimizin bayramını biz de bu şekilde kutlamak ve onlara küçük de olsa böyle bir armağan vermek istedik. Kapılarımız o gün sadece gençlere değil kendini genç hisseden herkese açık” şeklinde konuştu.