Gölcük caddeleri asfaltlandı

Büyükşehir Belediyesi bin ton asfaltla, ilçedeki çileyi sona erdirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, havaların güneşli gitmesi nedeniyle ilçe ve köylerdeki asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla, Gölcük´ün caddeleri tamamen asfaltla kaplanıp, çamur çilesine son verildi.

CADDELER PIRIL PIRIL
Büyükşehir Belediyesi, kültür kenti yapmak için yatırımlarına ağırlık verdiği Gölcük´de, hem yaraları sarıyor, hem de kenti güzelleştirmek için her türlü imkanı seferber ediyor. Yapılan altyapı çalışmaları sırasında köstebek yuvasına dönen caddelere el atan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 19 Mayıs, Cumhuriyet, Süleyman Ateş, Albay Bayrak, Malazgirt Caddeleri ile 22. Sokak´ta, asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı. Yapılan asfaltlama çalışması sonucu, Gölcük´te caddeler çamur çilesinden kurtulup, pırıl pırıl bir görünüm kazandı.

BİN TON SICAK ASFALT
Yaşadığımız deprem sonrası büyük bir yıkım yiyen ve bir türlü toparlanamayan Gölcük, Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalarla yeniden kendine geliyor. Özellikle ilçenin 6 önemli caddesinde tamamlanan asfalt çalışmaları, Gölcük´e ayrı bir renk kattı. Çalışmalar nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından caddelere bin ton sıcak asfalt harcandı. Gölcük´te yatırım ve çalışmalar aralıksız devam ederken, özellikle yağışlı havalarda yaşanan su baskınlarının artık yaşanmayacağı da ifade edildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!