“Gönül belediyeciliğinde Kocaeli, Türkiye’nin rol modeli olacaktır”

Başkan Karaosmanoğlu, Başiskele Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Ümmühan Aysu ve yönetimini makamında konuk etti.

 “Gönül belediyeciliğinde Kocaeli, Türkiye’nin rol modeli olacaktır”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Ümmühan Aysu ve yönetimini makamında konuk etti. AK Parti hükümetlerinin her daim engellilerin yanında olduğunu ve olmaya devam ettiğini ziyarette dile getiren Karaosmanoğlu, “Dünün Türkiye’si vatandaşına hizmet edemezken, engelli kardeşlerimizin sosyal devlet anlayışından mahrum durumları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle son buldu. Devletimiz artık yerel yönetim kadrolarıyla birlikte engellilerinin yanındadır, hizmetindedir” dedi. 

“SOSYAL YAŞAM MERKEZLERİMİZİN PROJE ÇALIŞMALARI BİTTİ” 
Engelli bireylerin yaşamlarının her anında, devletini yanında hissettiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bugün engelli kardeşlerimiz gerekli eğitimlerini alırken, ailelerin de yaşamlarına dönük çok büyük olumlu gelişmeler yaşandı. Engelli kardeşlerimize değer veriliyor, yaşam şartlarının iyileşmesi için de her yeni bir gün adım atılıyor” ifadelerini sarf etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın engellilere dönük ilgisinin yaşanan bu olumlu gelişmelerde taşıyıcı rolü üstlendiğini de belirten Karaosmanoğlu, “Cumhurbaşkanımızın liderliği sayesinde bugün engellilere dönük büyük hizmetler hayata geçti, geçmeye devam ediyor. Büyükşehir olarak engelli ailelerine dönük sosyal yaşam merkezlerimizin proje çalışmaları bitti. İnşallah yeni dönemde temelleri atılacak” şeklinde konuştu. 

“TÜRKİYE’NİN HER ZAMANKİ GİBİ ROL MODELİ OLACAK” 
“Devlet, insan için vardır” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle insanımızın mutluluğu için çalıştık, gayret gösterdik. Çok güzel hizmetlere imza attık. İnanıyorum ki yeni dönemde de çok daha başarılı ve bereketli hizmetler gerçekleştirilecektir. Gönül belediyeciliğin de Kocaeli, tüm Türkiye’nin her zamanki gibi yine rol modeli olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı. Başiskele Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Ümmühan Aysu ise, üyelerinin selamını Başkan Karaosmanoğlu’na iletirken, “Büyükşehir Belediyesi bizim elimizden her daim tuttu. Farklı kentlerden kentimize gelen engelli arkadaşlarımız Kocaeli’nde rahat bir şekilde yürüdüklerini ve yaşadıklarını söylüyorlar. Engellilere dönük yapılan her hizmet için sizlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 
 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!