Gülen Yüzler´de nöbet değişimi

Proje müdürü Mustafa Kaypaklı´nın yerine Süleyman Durak getirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Hollanda`nın Amsterdam Belediyesi ile birlikte yürüttüğü Dilek Sabancı Gülen Yüzler Özürlüler Meslek Rehabilitasyon ve İş yeri Projesi`nde nöbet değişimi. Hizmete girdiği 2004 yılından bu yana projenin iş yeri merkezi müdürlüğünü yapan Mustafa Kaypaklı, görevini Süleyman Durak`a devretti. 

DEVİR TESLİM TÖRENİ
42 Evler`de bulunan Gülen Yüzler binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine, Amsterdam Belediyesi MATRA Fonu yöneticisi Egbert Ottens ile Proje yöneticisi Jelle Verheij, Dış İlişkiler ve AR-GE Koordinasyondan Sorumlu Başkan Danışmanı Erkan Ayan, Belde AŞ Genel Müdürü Gültekin Görüm ile Büyükşehir yetkilileri katıldı.

KAYPAKLI`YA TEŞEKKÜR
Törende konuşan Mustafa Kaypaklı, iki yıl boyunca projeye içtenlikle hizmet ettiklerini belirterek yeni yönetime başarılar diledi. Aynı zamanda Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği`ni yürüten Süleyman Durak ise Kaypaklı`ya hizmetlerinden dolayı müteşekkir olduklarını ifade ederek, “Projeyi daha iyi yerlere getirebilmek için kendisinin deneyimlerinden her zaman faydalanmak isteriz” şeklinde konuştu. Durak daha sonra Kaypaklı`ya görev dönemi anısında bir plaket takdim etti.

PROJENİN ÖNEMİ
Törene katılan MATRA Fonu yöneticisi Egbert Ottens da, projenin sürdürülmesinin Hollanda ve Amsterdam açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Ottens günün anı plaketini Belde AŞ Genel Müdürü Gülketin Görüm`e verirken, devir teslim töreni yemek programı ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!