Güneş Deresi ıslah edilecek

Başkan Karaosmanoğlu Hacı Hızır Mahallesi´nde incelemelerde bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu önceki gün Hacı Hızır Mahallesi`nde incelemelerde bulundu. Başkan karaosmanoğlu, incelemeleri sırasında Güneş Sokak`ta bulunan Güneş Deresi`nin ıslah edilerek, yeraltına alınması talimatını verdi.

ÖNCE ALT YAPI
Beraberindeki Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ile Hacı Hızır Mahallesindeki sorunları yerinde inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, alt yapı çalışmalarının bir an önce tamamlanması için çaba sarfettiklerini belirtti. Başkan Karaosmanoğlu, yerleşim alanları içerisinde bulunan bu derelerin yağmurla birlikte sularının arttığını ve tehlike oluşturduğunu belirterek, “İzmit`in her yağmur yağışında su baskınlarına maruz kalmasının önüne geçmek için önce alt yapı sloganıyla yola çıktık. İzmit İnönü Caddesindeki kolektör çalışması diğer cadde ve sokaklarımızda da devam edecek” dedi.

İSU`YA TALİMAT
Güneş Deresi`nin de yağışlar sırasında tehlike arzettiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, incelemeler sırasında beraberinde bulunan İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül`e talimat vererek, derenin kapatılmasını istedi. Derenin yeraltına alınması için proje çalışmalarına hemen başlanması söyleyen Başkan, vatandaşa hizmetten kaçınmadıklarını ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!