Hapşuu ve arkadaşları Fuar’da çocuklarla buluştu

Hapşu ve arkadaşlarının maceralarını izleyen çocuklar neşeli şarkılarla eğlendiler

Hapşuu ve arkadaşları Fuar’da çocuklarla buluştu

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı 52. yıl yaz etkinlikleri kapsamında TRT Çocuk kanalında çocukların severek izledikleri çizgi film Hapşu ve arkadaşlarının yer aldığı çocuk oyunu Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde ücretsiz olarak sahnelendi. Aileleriyle birlikte çocuk oyununu izlemeye gelen çocuklar, Hapşuu ve arkadaşlarının maceralarını heyecanla takip etti, şarkılara eşlik etti.

HAPŞUU VE ARKADAŞLARININ MACERALARI
Çocukların severek izledikleri çizgi film karakterlerinin müziklerle, sahne ve dekorla bir eğlence şölenine dönüştüğü çocuk oyunu Hapşuu ve arkadaşlarının maceraları ve güneşi bulmak için arayışları sırasındaki yardımlaşmalarını konu alıyor. Hapşuu çocuk oyunu miniklere paylaşmayı öğretirken eğlendirerek çocukların keyifli anlar yaşamalarını sağladı. 

YAZ BOYUNCA ÇOCUK OYUNLARIYLA EĞLENDİLER
Bu yaz her hafta çocukların severek izledikleri çizgi film karakterlerinden oluşan çocuk müzikalleri Kocaelili çocuklarla fuarda ve Gebze’de buluştu. Yaz boyunca televizyon ekranlarında izledikleri çizgi film karakterlerini canlı olarak izleme imkanı bulan çocuklar, hem eğlendi hem de hoşça vakit geçirdi. Aileleriyle birlikte çocuk oyunlarını izleyen binlerce çocuk yaz akşamlarında her hafta bir müzikal çocuk oyunlarında eğlenmenin keyfini yaşadı. Gebze Cumhuriyet Meydanında ve Kocaeli Fuarı’nda düzenlenen çocuk oyunlarında Ege ile Gaga, Limon ile Zeytin, Heidi, Hapşuu, Elif’in Düşleri çocuk oyunlarına binlerce çocuk ve ailesi izleyici olarak katıldı. 
 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!