İlk ders Başkandan

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2004-2005 Eğitim Öğretim Yılının start alması nedeniyle dün programının önemli bir bölümünü çocuklara ayırdı...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2004-2005 Eğitim Öğretim Yılının start alması nedeniyle dün programının önemli bir bölümünü çocuklara ayırdı.

İLK DURAK VİLAYET
Başkan Karaosmanoğlu, ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy`u makamında ziyaret ederek yeni öğretim yılı nedeniyle başarılar diledi. Karaosmanoğlu, kendisini ziyarete gelen M. Akif İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerini makamında kabul etti.
Kabule, okul müdürü Sabri Avcı, öğretmenler Şevkiye Acıöz, Emine Kanık ile öğrenciler Melik Kökçü, Erhan Şen, Nefise Süloğlu, Dilek Çevirgen ve Tuğçe Başaran katıldı.

EĞİTİMLİ NESİL
Kabulde öğrencilere, öğretmen kimliği ile bir konuşma yapan başkan Karaosmanoğlu, “Sizler birer çiçeksiniz. Sizlerin iyi eğitimli olarak yetiştirilmesi geleceğimizin de garantisidir” dedi.  Karaosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Önemli olan bugünü iyi değerlendirip geleceğe hazırlanmaktır. Hepimizin bu konuda üzerine düşen görevleri var. Herkes üzerine düşeni yaparsa toplum olarak başarılı oluruz”

ÇİÇEK VE İSTEK
Karaosmanoğlu, çocuklara ayrıca, yabancı dil öğrenmeleri ve teknolojik konularda sürekli takipçi olmaları konusunda nasihatlarda bulunarak yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.
Öte yandan M. Akif İlköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi Melih Kökçü Başkan Karaosmanoğlu`na okula adına bir çiçek vererek, büyükşehir belediyesinden yeni eğitim yılı için destek istedi.

 İL PROTOKOLÜ TBMM`DE
Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Yuvam Akarca TBMM İlköğretim Okulunda düzenlenen törene katıldı. Buradaki törende  Kocaeli Valisi Erdal Ata, İl Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı İ. Ethem Dikmen ve Alikahya Belediye Başkanı Sabri Gökbudak da hazır bulundu.
Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Gürsoy, ilköğretimde temel hedeflerinin Atatürkçü, çağdaş, terörden, satanizmden uzak temiz ahlaklı bir toplum yaratmak olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesinden yapacakları çalışmalarda destek isteyen Gürsoy, “Geleceğimizi güven altına almalıyız” diye konuştu.

İMKANLARI SEFERBER EDECEĞİZ
Başkan Karaosmanoğlu da yaptığı konuşmada, yenilmesi gereken en büyük düşmanın cehalet olduğunu belirterek, eğitime her zaman büyük öncelik verdiklerini ve bu konuda büyükşehir imkanlarını seferber edeceklerini söyledi.
Törende son olarak konuşan Vali Ata ise öğrencilerin başarılı olmaları için çok çalışmaları gerektiğini belirterek, “Onların önüne çıkan zorlukları ortadan kaldırmak da biz yöneticilere düşüyor” dedi. Törenin tamamlanmasının ardından tüm yöneticiler okulu gezerek öğrencilere başarılar diledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!