İZAYDAŞ stajyerlerini uğurladı

İZAYDAŞ’ta staj yapan öğrenciler başarıyla görevlerini tamamladı

İZAYDAŞ stajyerlerini uğurladı

İZAYDAŞ’ta kış dönemi stajyerleri için program düzenlendi. Stajyerlere başarı belgelerinin de verildiği programda konuşan Genel Müdür Muhammet Saraç, “İşinizi sevmek başarının birinci anahtarıdır” dedi. 

“İŞİNİZİ SEVİN”
İZAYDAŞ yemekhanesinde kahvaltılı olarak düzenlenen organizasyona Genel Müdür Muhammet Saraç, Genel Müdür yardımcıları ve birim müdürleri ile 2017-2018 kış dönemi staj eğitimini tamamlayan 30 öğrenci katıldı. Genel Müdür Saraç burada yaptığı konuşmada, iş hayatındaki zorluklara değinirken, “Kendinizi donanımlı hale getirin. Okulda eğitimini gördüğünüz işinizi sevin ve en güzel şekilde bu mesleği yapmayı düşünün. Sevdiğiniz işi yapamıyor olabilirsiniz. Ama yaptığınız işi severseniz başarılı olma ihtimaliniz artar” ifadelerini kullandı.

STAJYERLER MEMNUN 
Yaklaşık sekiz ay boyunca stajyer olarak İZAYDAŞ’ta görev yapan öğrenciler, kurumdaki çalışma ortamlarından memnun kaldıklarını belirterek burada kazandıkları tecrübelerin çalışma hayatlarına çok olumlu bir şekilde yansıyacağını kaydetti. Programın sonunda stajyer öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Bu içerik 11-05-2018 09:38'da eklendi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!