İzmit EML´ye 24 atölyeli bina

Büyükşehir yol genişlemesi için yıktığı binanın yerine yenisini yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Bostanlar Sokak`ta yapılan yol genişleme çalışmaları sırasında İzmit Endüstri Meslek Lisesi`ne ait okul lojmanı yıkılmış ve yenisi yapılarak okul idaresine teslim edilmişti. Büyükşehir Belediyesi şimdi de yol genişletmesi için yıktığı okul atölyesinin yerine yenisini yapıyor.

24 ATÖLYE OLACAK
İki bloktan oluşan atölye inşaatı başladı. Temeli atılan ve zemin katı ortaya çıkan binanın ilk kat kalıpları çakılmak üzere. Radye temel olarak yapılacak bina, zemin artı iki kat olacak. 2 bin 724 metrekare kapalı alana sahip olan binada, 65 metrekare büyüklüğünde toplam 24 atölye odası bulunacak. Bina tamamlandığında okulun önemli bir ihtiyacı da karşılanmış olacak.

ŞUBATTA TAMAM
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yaptırılan Endüstri Meslek Lisesi atölye inşaatının, yüklenici firma tarafından 2006 yılı şubat ayına kadar tamamlanması planlanıyor.