İzmit, Gölcük, Değirmendere ve Karamürsel`e Büyükşehir Belediyesi kış öncesi 4 iskele binası yapacak

Kocaeli halkının deniz ulaşımına olan ilgisinin gün geçtikçe artması Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ni yaklaşan kış ayları nedeniyle harekete geçirdi...

Büyükşehir`e bağlı ekipler, kötü hava şartlarında vatandaşın vapur bekleme saatleri sırasında mağdur olmaması için Gölcük, Değirmendere, Karamürsel ve İzmit`te iskele binası yapımına start veriliyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından projeleri çizilen dört binanın yapımına aynı zamanda ve bir iki hafta içinde başlanacak.

PVC KAPLAMA VE ÇELİK KARKAS
Binalar, PVC kaplama ve çelik karkas özelliğine göre inşa edilecek, Gölcük`te 96, Değirmendere`de 120, Karamürsel`de 60 ve İzmit`te 144 metrekarelik bir alanı kaplayacak. İskele binalarının ortalama yolcu alma kapasitesi 55 kişi civarında olacak.

Öte yandan binaların içinde oturma grupları, büfeler, telefon kulübeleri, danışma büroları, turnikeler ve wc`ler yer alacak.