İzmit haline karpuz satış alanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit halinin önemli sorunlarından biri olan karpuz satış alanını İzmit`e yakışır bir hale getirmek için kolları sıvadı.

Karpuz satışı için ayrılan alana 56 adet sundurma yapımı çalışmaları başladı.

ÖNÜMÜZDEKİ AY SONU TAMAM
Her yaz mevsiminde esnafın büyük sıkıntı yaşadığı, üzerinde derme çatma barakalar bulunan 10 dönümlük arazi, artık modern sundurmalara kavuşuyor. Aynı zamanda boş sandıkların da depolanacağı sundurmaların inşaatı, önümüzdeki ay sonunda tamamlanacak. Sundurmalar kış aylarında ise boş kasaların depo yeri olarak kullanılacak.

SERİM: KASA KAYIPLARI DA AZALACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haller Müdürü Avni Bağdır, sundurmaların sadece esnafı değil müşterileri de son derece rahatlatacağını belirtirken, kısa adı KOMESKOM olan Kocaeli Meyve Sebze Komisyoncular ve Tüccarlar Derneği Başkanı İsfendiyar Serim de sundurmaların yapımına destek verdi. Karpuz satış ve sandık alanının temizlik ve düzen açısından çok büyük önem taşıdığına dikkat çeken Serim, “Tüm esnaf ve tüccarımızın yıllardır beklediği tesislerin yapımına başlanması hepimizi mutlu etti. Bu tesisler alışverişlerimize canlılık kazandıracağı gibi, kasa kayıplarını da önleyecek” ifadesini kullandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!