Judocular başkentten madalyalarla döndü

Büyükşehir Kağıtsporlu judocular, Ankara`da 16 madalya kazandı

Türkiye Judo Federasyonu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Judo Gençlik Turnuvası hafta sonu Ankara´da yapıldı. Turnuvaya katılan Büyükşehir Kağıtspor başarılı sonuçlara imza attı.

ÜMİTLERDE 6 MADALYA
7-8 Nisan tarihinde Ankara´da gerçekleşen 23 Nisan Judo Gençlik Turnuvası´na Ankara, Kırıkkale, Giresun, Amasya, Zonguldak, İzmir ve Kocaeli´nden çok sayıda sporcu katıldı. Ümitler kategorisinde Büyükşehir Kağıtspor´dan 46 kiloda Ömer Faruk Özbay 1. olurken Ömer Baki Ayvaz 2. oldu. 50 kiloda Aykut Gökbakar 2, Osman Turgut da 3. olma başarısını gösterdi. 60 kiloda mücadele eden Alican Yılmaz ile 66 kiloda Murat Işık birincilik kürsüsüne çıkan sporcular arasında yer aldı.

TECRÜBE OLDU
Büyükşehirli judocuların başarıları Genç Erkekler kategorisinde de devam etti. Bu kategoride 60 kiloda mücadele eden Abdulbaki Zorlu ile artı 100 kiloda Fırat Şimşek birincilik kürsüsüne çıkarken, Alican Yılmaz 2. oldu. 55 kiloda Murat Doğan, Emre Keskin ve 66 kiloda Murat Işık ise üçüncülük kürsüsüne çıkan isimler oldu. Gençler kategorisinde başarılı olan bazı sporcular tecrübe olsun diye büyükler kategorisinde de mücadele etti. Büyükler kategorisinde Fırat Şimşek 1, Abdulbaki Zorlu ise 2. olarak yeni bir başarıya imza attı. Ümit Bayanlar kategorisinde mücadele eden sporcularımızdan Selva Ala ile Özge Akarsu birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Müsabakalar sonrasında başkentten ilimize madalyalarla dönen Büyükşehirli sporcular, son derece önemli bir tecrübe kazanmış oldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!