Kandıra´nın ilk katlı otoparkı nisanda hazır

Ekipler inşaatı önümüzdeki ay açılışa hazır hale getirecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Akçakoca Katlı Otoparkı ve Kültür Merkezi`nin inşaatı bütün hızıyla ilerliyor. Kayalık zemindeki zor çalışmaları tamamlayan ekipler, merkezi önümüzdeki ay açılışa hazır hale getirecek.

HAZIR BETON, ÖZEL KALIP
İlçenin çehresini değiştirecek projelerden biri olan merkezin, yer altındaki iki katlı otopark bölümünün yapımı tamamlanmak üzere. Kuzeydeki iş yerleri de yavaş yavaş ortaya çıkarken, hazır beton ve özel kalıp malzeme kullanılması dikkat çekiyor. Müteahhit firmanın gayretli çalışmalarını ise, Kandıralılar da yakından takip ediyor.

ÇOK AMAÇLI
Kandıra Şehirler Arası Otobüs Terminali`nden sonra en dikkat çeken proje olan otopark ve iş merkezi, adını aldığı Akçakoca Mahallesi`nde 20 metre genişliğinde ve 80 metre uzunluğundaki bir alana inşa ediliyor. 4 katlı yapının otopark dışındaki bölümlerinde, çok amaçlı toplantı salonu, kafeterya ve iş yerleri bulunacak.