Kartepe Uzuntarla’ya çok amaçlı kültür merkezi geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Uzuntarla’da Kültür Merkezi inşa edecek.

Kartepe Uzuntarla’ya çok amaçlı kültür merkezi geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek projeler yapmaya devam ediyor. Kentin pek çok yerinde yapılan kültür merkezleri de bu projeler arasında yer alıyor. Vatandaşların konferans, kongre, düğün gibi organizasyonlarını gerçekleştirmelerine imkân veren bu yapılar, KO-MEK sınıflarıyla da çeşitli kurslara ev sahipliği yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kültür merkezlerinden birini de Kartepe Uzuntarla’ya kazandıracak.

İHALE 24 EYLÜL’DE
Büyükşehir Belediyesi merkezin yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihaleye çıkacak. İhale salonunda yapılacak oturum 09.30’da gerçekleştirilecek. Kültür merkezi Uzuntarla İbrikdere Mahallesi’nde inşa edilecek. Kültür merkezi, toplam bin 490 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olacak. Merkez, tek katlı olarak inşa edilecek. Yapı bünyesinde 350 metrekare KO-MEK birimi, 300 metrekare Sağlık ocağı birimi ve 840 metrekare kültür merkezi  bölümü bulunacak.

ÜÇ BİRİM BİR ARADA
Yapının kültür merkezi bölümünde 540 metrekarelik çok amaçlı  salon, gelin odası, kulis, bay bayan wcler yer alacak. KO-MEK bölümünde spor salonu, derslikler ve muhtarlık birimleri oluşturulacak. Sağlık Ocağı bölümünde ise doktor odaları, muayene odaları, aşı odası, bebek bakım odası, mescit ve wcler bulunacak. Bina çevresi yaklaşık 3 bin 700 metrekare olup otopark ve yeşil alan düzenlemeleri yapılacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!