Kocaeli İzmitliler Derneği Yeni Yerinde

Kocaeli İzmitliler Derneği`nin Kemalpaşa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi Fettah Övenç Sokak Bulut İş merkezi`ndeki yeni yerinin açılışını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker yaptı.

Başkan Vekili Şeker açılış kurdelesini törene katılan Kocaeli eski Valisi İhsan Dede, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ve Dernek Başkanı Ali Kanbak ile birlikte kesti. Çok sayıda davetlinin de hazır bulunduğu açılışta, ilimizin  duayeni Nazmi Oğuz da katılarak Kocaeli sevgisini bir kez daha ortaya koydu. 

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
Açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Vekili Şeker, sözlerine “Birlikten  Kuvvet Doğar” atasözüyle başladı. Sivil toplum örgütlerinin önemine değinen Şeker, “Büyükşehir Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerinin düşüncelerini önemsiyoruz. Kocaeli İzmitliler Derneği`nin ufku açık ve büyük projeleri hayata geçireceğine olan inancım tamdır” dedi.

Şeker konuşmasında ayrıca, bu yıl Kocaeli günü olarak kutlanacak olan 28 Haziran etkinliklerinde Kocaeli İzmitliler Derneği`nin katkılarını beklediklerini de söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!