Kocaeli`nin çehresi değişti

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bütün kenti adeta süsledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif yerlerine çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürürken, yaptıkları çalışmalarla adeta kentin görüntüsünü değiştirdi. Süs bitkileri ile yeşil alanlar adeta oya gibi işlenerek, görüntü kirliliği yok edildi.


 
TÜRKİYE HARİTASI İLGİ GÖRDÜ
Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü`nün yoğun çalışmaları devam ediyor. Başta D-100 Karayolu ve eski Gölcük yolu olmak üzere, şehir merkezini çiçeklerle süsleyen ekiplerin bu çabaları şehrin görüntüsünü güzelleştirdi.

Ekiplerin yaptıkları çalışmalar sırasında, bazı yerlere değişik motifler yapması, şehrin güzelliğine güzellik katıyor. Careafur Köprüsü kenarında bulunan alanı çimleyen ekipler, çimledikleri alanın ortasına 4 x 2 büyüklüğünde dışı şimşirden olmak üzere iç gövdesi, çiçeği ve yaprakları kırmızı olan mevsimlik begonya çiçekleri kullanarak, Türkiye haritası ile Türk Bayrağı yaptı. Ay Yıldızı mermerden yapılan harita görenler tarafından çok beğenildi.

Belsa Plaza önünde bulunan parkta ise dev lale figürü görenlerin beğenisini kazandı. Yapılan dev lalenin gövdesi ve dalları şimşirden yapılırken için de  ise  lale kullanmayı planlayan yetkililer Belsa önünde yetiştirilen lalelerin çalınması nedeniyle süslemeyi mevsimlik çiçeklerle yaptı. 

DEV LALE BELSA ÖNÜNE YAKIŞTI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri şehrin görsel kirliliğini ortadan kaldırmak için çalışma seferberliği başlattıklarını ve bu çalışmaların hızlanarak devam ettiğini belirtti. Ekipler, çiçeklerle şehrin değişik semtlerine değişik motifler yapmayı sürdüreceklerini ifade etti. Öte yandan D-100 karayolu kenarına ekilen çimlerin Düzce`den getirtildiği açıklandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!