´Kocaelispor kent takımı olmalı´

Başkan Karaosmanoğlu Kocaelispor Yönetim Kurulu´nu kabul etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaelispor Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette önemli mesajlar veren Başkan Karaosmanoğlu, “Ben hayattayken iyi, ben gittikten sonra tufan olsun` mantığı ile Kocaelispor`un düştüğü durum ortada. Kocaelispor kimsenin malı değil. Takımı kente yaymalıyız” dedi.

İKİ DUDAK ARASINDA OLMAMALI
Ziyarette Kocaelispor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Saral, Başkan Karaosmanoğlu`na Kocaelisporlu futbolcularla çekilen fotoğraflardan oluşan bir kolaj çalışması hediye etti. Ardından Kocaelispor`un kent takımı kimliği üzerinde duran Başkan Karaosmanoğlu, “Kent olarak takımımıza sahip çıkmalıyız. Kocaelispor`un kaderi siyasilerin iki dudağı arasından çıkacak sözlere bağlı olmamalı” dedi.

GEÇMİŞİN İZLERİNİ SİLMELİYİZ
Türkiye`de üretimin yüzde 20`sinin Kocaeli`nde olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Sanayi olarak büyük bir potansiyelimiz var. Ama değerlendiremiyoruz. Neden? Çünkü geçmişte Kocaelispor`a sanayicilerimizden borç alınmış, verilmemiş. Zorluklar da buradan geliyor. Sanayicilerimizle bire bir görüşerek geçmişin izlerini silmeliyiz” şeklinde konuştu.

KOCAELİSPOR KURUMSALLAŞMALI
Konuşmasında Türkiye`de tüm kulüplerin kurumsallaştığını da aktaran Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaelispor da bir an önce kurumsallaşmalı. ‘Ben hayattayken iyi olsun. Ben gittikten sora tufan olsun` mantığı ile Kocaelispor`un düştüğü durum ortada. Kocaelispor kimsenin malı değil. Takımı kente yaymalıyız. Herkes elini taşın altına koymalı. Üyeler olarak, taraftar olarak destek olalım. Saral ve ekibi güzel işler yaptılar. Yapmaya da devam edeceklerdir. Ben ve kurumum bu ekibin daima yanında olacağız” ifadesini kullandı.

LAFLA FEDAKARLIK OLMAZ
Başkan Karaosmanoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben kızı seviyorum. Ancak fedakarlık yapmıyorum` sizce böyle mantık olur mu? Seven sevdiği için fedakarlık yapmalı. Bu kentte en çok kim konuşuyorsa hiç fedakarlık yapmıyor. Lafla fedakarlık olmaz. Bu kentin bakanı, milletvekilleri, başkanı var. Doğru. Biz destek vermek zorundayız. Ya koskoca sanayi kenti Kocaeli? Onlar ne yapacak? Ya bu kentin sanayicileri? Bu takım sadece benim ve sayın bakanlarımızın inisiyatifine bırakılmamalı. Geçmişte kişilere bağlı yönetim anlayışı ile bu takım ne hallere düştüğünü görüyoruz. En çok vergi veren kent olarak Kocaelispor`u, esnafıyla sanayicisiyle bu kente mal etmeliyiz. Bu kentin bu olgunluğu yakalayacağına inancım var.”

BÜYÜKŞEHİR BÜYÜK FEDAKARLIK YAPTI
Kocaelispor Başkanı İbrahim Saral ise göreve geldiği tarihten bu yana kadar Büyükşehir Belediyesi`nin Kocaelispor için önemli fedakarlıklar yaptığını hatırlatarak, "Bu kulübün hangi şartlarda olduğu ortada. 13 ayda 8.4 trilyonluk kaynak yarattık. Bu paranın sadece 1.3 trilyonu resmi gelir. 2.5 trilyon yönetimin cebinden çıktı. Yönetim olarak büyük projelerimiz var. Kocaelispor taraftarıyla, futbolcusuyla, basınıyla, yönetimiyle bir bütün olmalı” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!