Köy yollarına neşter

Büyükşehir Belediyesi Gebze ve Derince´de köy yollarını asfaltlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü köy yolları onarım çalışması ile bütün köy yollarını yeniliyor. Gebze ve Derince ilçelerinde çalışmalarını sürdüren Köye Hizmet Daire Başkanlığı`nın, Kocaeli`nin tüm köy yollarında başlattığı asfalt seferberliği, özellikle kırsal kesimde yaşayanların yüzünü güldürmeye başladı.

EKİPLER GEBZE`DE
Köye Hizmet Daire Başkanlığı, Gebze bölgesindeki çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamladı. Belirlenen program doğrultusunda ekipler, Çerkeşli Köyü`nü Dilovası`na bağlayan yol ile Köseler köy yolunda çalışmalarını sürdürüyor. 20 kilometrelik yolun bakım ve onarımını yapan ekipler, yolun tamamını asfaltlıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri 7 ayrı bölgede sürdürdükleri çalışmalarla, bütün köy yollarının yenilemeyi hedefliyor.

10 KİLOMETRE ASFALT
Öte yandan Derince`nin Aslanlı, Oruçlar, Muratlar, Himmetli, Çıraklı ve Gadışlı köylerindeki 10 kilometre uzunluğundaki yollarda da asfalt yama, bakım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Yetkililer, asfalt seferberliği çerçevesinde Kocaeli`nin asfaltlanmamış bir karış yerinin kalmayacağını söyledi.

KÖYLÜLER MEMNUN
Bu arada Büyükşehir Belediyesi`nin söz konusu çalışması köylüleri de memnun ediyor. Yıllardır bakımsızlıktan unutulmuş yollarının Büyükşehir Belediyesi tarafından tamir edildiğini söyleyen köylüler, “Başta Başkan Karaosmanoğlu olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Bu hem bizim için hem de yaz aylarında köylerimizi ziyaret eden turistler için çok iyi oldu. Turistler rahatça köylerimize gelip buraları ziyaret edebiliyor” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!