Manga coşturdu

Fuara akın eden gençler, grubun parçalarına eşlik etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl Kültür-Sanat ve Eğlence Festivali adı altında fuar alanı içinde düzenlediği konserler zincirinde son olarak, Rock müziğin son yıllarda büyük çıkış yapan grubu Manga`yı ağırladı.

HEM ŞARKI HEM DANS
Kocaelili gençlerin büyük ilgi gösterdiği konser saat 21.30`da başladı. Yaklaşık 1.5 saat boyunca ve muhteşem bir performansla sevilen şarkılarını seslendiren grup üyeleri Yağmur Sarıgül, Efe Yılmaz, Ferman Akgül, Özgür Can Öney ve Cem Bahtiyar`a, gençler de danslarıyla eşlik etti.

KOCAELİ BİZİ SEVİYOR
Kocaeli`nde büyük bir hayran kitlelerinin olduğunu belirten grup üyeleri grup üyeleri, “Kocaeli`ne 4. kez geliyoruz. Her gelişimizde buradaki gençler bizi büyük bir ilgi ve sevinçle karşılıyor. Şarkılarımızı Kocaeli ile söylemekten büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

POP STARLAR GELİYOR
Öte yandan fuardaki konserler zinciri tüm hızıyla sürüyor. Kanal D Pop Star yarışmasını ilk iki sırada tamamlayan, daha sonra çıkardıkları albümlerle müzik severlerin sevgisini kazanan Abidin ve Firdevs 31 Ağustos Çarşamba günü fuar güneş sahnesinde sevenleriyle buluşacak. Konser saat 21.00`de başlayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!