Prof. Baki Komsuoğlu Caddesi’ne üst geçit geliyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Prof. Baki Komsuoğlu Caddesi’ne kazandırılacak olan üst geçit projesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Prof. Baki Komsuoğlu Caddesi’ne üst geçit geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit ilçesi Kabaoğlu Mahallesi Prof. Baki Komsuoğlu Caddesi’ne kazandırılacak olan yaya üst geçit projesinin ihalesi, Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirildi. Cadde üstünde bulunan TÜRGEV yurdu önüne üst geçit için ihaleye çıkan Büyükşehir, yayaların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçebilmelerini sağlayacak.

8 FİRMA TEKLİF VERDİ
Prof. Baki Komsuoğlu Caddesi’ndeki ulaşımı da rahatlatacak köprünün yapımı için ihale gerçekleştirildi. Büyükşehir ihale salonunda düzenlenen oturuma 8 firma teklif verdi. En düşük teklifi 1 milyon 132 bin 230 TL ile DFB İnşaat verirken en yüksek teklifi 1 milyon 880 bin 571 TL ile BADUR İnşaat verdi.

ÇİFT ASANSÖRLÜ OLACAK
Kabaoğlu Mahallesi Prof. Baki Komsuoğlu Caddesi üzerindeki TÜRGEV yurdu önüne yapılacak olan üst geçit, çift asansörlü olacak. Üst geçidin uzunluğu 34, genişliği 3, yoldan yüksekliği ise 6.25 metre olacak. Modern üst geçit, bölgeye yaya ulaşımda yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldıracak, öğrenciler ve velileri inşaat tamamlandıktan sonra mevsim şartlarından kaynaklanan sorunları yaşamayacak.

Firmalar    Teklifler
DFB İnşaat    1 milyon 132 bin 230 TL