Terminalde değişim sürüyor

Kısa adı İŞOT olan İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali`ndeki değişim devam ediyor.

Daha önce çevre düzenlemelerine start veren, terminalin çeşitli eksiklerini gideren yönetim, son olarak yağmurlu havalarda içeriye su sızdıran çatıyı da onardı.

İÇERİ YAĞMUR DAMLAMAYACAK
Çalışmalarla ilgili bilgi veren terminal müdürü Raci Aymergen, “Çatının zeminini komple söktük. Ardından 5 kat geçirimsizlik tabakası ile kaplayıp üstünü örttük. Artık akıntı problemimiz olmayacak. Terminal esnafı ve yolcularımız, yağmurlu ve karlı havalarda sorun yaşamayacak” diye konuştu.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR TAMAM
Öte yandan terminal binasındaki isim değişikliği de tamamlandı. Daha önce İzmit Büyükşehir Belediyesi yazısının bulunduğu duvara şimdi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yazılırken, müdür Aymergen Büyükşehir sınırlarının genişlemesi nedeniyle ilçelerdeki terminallerin de kendilerine bağlanacağını söyledi. Aymergen, protokollerin imzalanmasının ardından o terminallerde de gerekli isim ve yapı değişikliklerine gideceklerini kaydetti.