‘’Vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz’’

Başkan Karaosmanoğlu ve Genel Sekreter Bayram, Ramazan ayında yapılan vatandaş buluşmalarıyla ilgili Büyükşehir Belediyesi yöneticileriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

‘’Vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi projeleri ve hizmetleriyle belediyecilikte ilklerin örneğini sergilemeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde, görev yapan bürokrat ve yöneticiler her zaman olduğu gibi Ramazan ayı boyunca Kocaeli’nin çeşitli yerlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlardan gelen talep ve isteklerin değerlendirilerek sonuçlandırıldığı buluşmalar için, İzmit Antikkapı’da genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Buluşmada bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu” Ramazan boyunca yaptığınız bu güzel çalışmayı bundan sonrada devam ettireceğiz. Bundan sonra Cuma günleri mahallelerimizde hepimiz vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Onlarla birlikte olacağız. Yüreğimizi ortaya koyacağız.” dedi. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantı, aile fotoğrafıyla sona erdi.

RAMAZAN AYINDA VATANDAŞLA BİRE BİR İLETİŞİM SAĞLANDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yılın her döneminde sürdürdüğü örnek çalışmasını Ramazan ayı boyunca da gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki görev yapan genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri ve iştiraklerdeki tüm idareciler Ramazan ayı boyunca Kocaeli genelindeki ilçe mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yöneticiler vatandaşlarla birebir iletişim kurarak, mahallelerdeki eksiklikleri ve diğer talepleri aldı. Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan alınan talep ve istekleri değerlendirerek büyük oranda sonuçlandırdı.

BAŞKAN: RAMAZAN’DA FAYDALI BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK
Değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Karaosmanoğlu “Değerli arkadaşlarım hepimiz özellikle Ramazan ayı boyunca mahallelere gittik, camilere gittik. Orada vatandaşlarımızla buluştuk. Burada vatandaşlarımızla buluştuk. İhtiyaçları varsa vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderdik. Sadece dinlemekle kalmadık, icraatlerle eksiklikleri giderdik. Tabi ki yerinde olan talep ve istekleri yerine getirdik. Faydalı bir çalışma gerçekleştirdik. Ramazan ayının bereketiyle birlikte vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşlerde çok olumlu oldu. Vatandaşlarımızdan teşekkür aldık ve insanlarımız mutlu oldu. Bu kentteki yaşayan insanlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Hizmetlerimizden dolayı vatandaşlarımız Allah razı olsun diyor. Biz duyalım veya duymayalım vatandaşımızın Allah razı olsun demesi bizim için bir berekettir” dedi.

“CUMA GÜNLERİ VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Başkan Karaosmanoğlu “Arkadaşlar Ramazan boyunca yaptığınız bu güzel çalışmayı bundan sonra da ivmesini artırarak devam ettireceğiz. Bundan sonra Cuma günleri mahallelerimizde hepimiz vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Onlarla birlikte olacağız. Yüreğimizi ortaya koyacağız. Bir belediye başkanı sorumluluğuyla sabırla ve güler yüzümüzle vatandaşlarımızla birebir ilgilenmeye devam edeceğiz. Bizler dava ve görev adamıyız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak marka bir belediyeyiz. Örnek proje ve çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“TALEP VE İSTEKLERİN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞUNU YERİNE GETİRDİK”
Bu Ramazan ayını diğer ramazan aylarında daha farklı bir şekilde geçirdiklerini belirten Genel Sekreter İlhan Bayram “Bizler ve sizler bu Ramazan ayında, teravih namazından sonra ve iftarlarda vatandaşlarımızla buluştuk. Bu çalışmalarda siz emek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu çalışmayla büyük bir başarı sağladık. Biz Büyükşehir olarak vatandaşımıza hizmet etmekten sorumlu bir kurumuz. Bu çalışmamızla vatandaşlarımızın istek ve taleplerini onların yanına giderek, mahallelerine giderek yerinde almış olduk. Bu çalışmamızda vatandaşlarımızdan 423 talep ve istek geldi. Bu talep ve istekler değerlendirildi, şuanda 411’i cevaplandırıldı istek ve talepler yerine getirildi. Geri kalanları ise hızlı bir şekilde cevaplandıracağız. Sizlere bu yaptığımız çalışmaya emek verip gönülden çalıştığınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cuma günleri Cuma namazlarımızda vatandaşlarımızla oturacağız, sohbet edeceğiz varsa talep ve isteklerini alacağız. Gittiğiniz bölgelerde yaptığımız projelerle ilgili vatandaşlarımızın görüşlerini alacağız” ifadesini kullandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!