Büyükşehir’den Mevlit Kandili’ne özel tatlı ikramı

Büyükşehir ekipleri, Mevlit Kandili dolayısıyla İzmit’te ve Gebze’de vatandaşlara tatlı ikramında bulundu

HABERLER - 16-09-2024 09:08

Son peygamber Hazreti Muhammed’in doğum günü olan Mevlit Kandili, tüm islam aleminde ve ülkemizde idrak edildi. Kocaeli’de vatandaşlar tarihi Orhan, Fevziye, Yeni Cuma ve Mehmet Ali Paşa camilerinde kandil dolayısıyla düzenlenen programlara katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, her kandil olduğu gibi Mevlit Kandili’nde de vatandaşlara tatlı ikramında bulundu. Sivil Toplum Kuruluşları İle İlişkiler Dairesi Başkanlığı ekipleri, akşam namazı sonrasında İzmit Cumhuriyet Bulvarı ve Gebze Kent Meydanı’nda 5 bin tulumba tatlısı dağıtımı gerçekleştirdi. Özenle hazırlanan tulumba tatlılarını vatandaşlara ikram eden Kocaeli Gönüllüleri, herkesin kandilini kutladı. Tatlı ikramından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Günün Diğer Haberleri