Kocaeli İtfaiyesi, Bolu’da soğutma çalışması yapıyor

Kocaeli İtfaiyesi, Bolu’da yaşanan orman yangınında söndürme ve soğutma çalışmalarına devam ediyor

HABERLER - 22-08-2024 16:14

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ankara’nın Kızılcıhamam ilçesinde başlayan ve Bolu’ya sıçrayan orman yangını için ekiplerini sevk etti. Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi, yangın söndürme ve soğutma çalışmalarına devam ediyor. Ankara’nın Kızılcıhamam ilçesinde başlayan orman yangını Bolu’ya sıçradı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yangınla mücadele için 2 araç ve 5 itfaiye ekibini, Bolu'daki büyük yangına müdahale için gönderdi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda bağlı itfaiye ekipleri 2 gün boyunca yangınla mücadele etti. Dün gece kontrol altına alınan yangının ardından Kocaelili itfaiyeciler bölgede soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

Günün Diğer Haberleri